Lieve, lieve, lieve Nienke,

Picture 1

Je werd 50 jaar geleden geboren bijna op de hei. En lieve Nienke vanaf dat moment zit je in de hartjes van Marja en Sieger!! Al die 50 jaar een heel speciaal plekje!! Heel, heel veel met elkaar gedeeld: Remco, Nienke, Sietze, Ineke, Ilja, Marike, Sieger en Marja! Bij heel veel feesten en ook bij heel veel vakanties!! En Lieve Nienke, allemachtig , onze kamer lag werkelijk vol met fotoboeken op zoek naar foto’s waar onze Nienke op zou staan. En Nienke overal sta jij als de lieverd op die je nog bent!!!! Voor Marja en mij waren de afgelopen dagen 50 jaren terug in onze gezamenlijke geschiedenis. Een tijd met prachtige emotionele gebeurtenissen, maar ook met gebeurtenissen met een droevig traantje in onze ogen! En Nienke nogmaals wij zijn ontzettenblij, dat jij daar ook een deel van hebt uit gemaakt!!

Tijd voor twee fotootjes uit de ouwe doos: Nienke en Ilja op de schommel in België. We stonden op de camping Ter Speeghelt in Eersel op de grens. Het is een beetje onduidelijk , maar het geeft wel even , de sfeer van heerlijke vakanties!:

Picture 2

Picture 3

Hier een foto uit onze eerste huis in Nuenen. Altijd een hapje en limonade en papa’s en mama’s , die zich voor de kinderen aan het “uitsloven” waren. In het begin nog aandacht voor de kindertjes, maar naarmate de drank was “in de man”, waren de kinderen steeds verder uit beeld!!

Ja en dat jullie altijd mee moesten, laat ik je met de volgende foto’s zien!!!!!!!!!!!:

Picture 4

Lieve Nien, ik denk, dat deze foto ook bij anderen vaker zal verschijnen!! Maar wat waren dat toch heerlijke, grandioze vakanties in Saint André!!!!!! Heerlijk in de zon en een prachtig meer naast de tent! Beter konden we het niet hebben.

Picture5

Ja Nien, hier heb je het hele strand voor jou alleen!! Als ik me niet vergis Sainte Marie de la Mer, aan de Middellandse Zee. En Marike was toen een beetje ziekjes. Ja en natuurlijk moest je ook mee naar de “wilde” paarden kijken in de Camargue. Met zijn allen op de boot ;langs de paarden, die zo afgericht waren, dat als de schipper op zijn toeter blies, de paarden uit alle hoeken en gaten tevoorschijn kwamen om het voer van de schipper op te eten. Natuurlijk leuk om een keertje mee te maken.

Picture 6

P.S, zo te zien vonden jullie allemaal hier geen zak aan !!!! Hahaha!!

Weer een : “cult ”foto, die anderen misschien ook weer eens laten zien! Het beroemde paardjes voeren en kijken!!

Picture 7

Wat waren jullie toch leuk, en lief! En al helemaal gek op paardjes aan het worden! Zie ook de “keurige” jurkjes die jullie aanhadden????

En lieve Nien, op alle foto’s steek jij er met kop en schouders bovenuit!!! Hahaha!

Lieve Nienke, ja familieziek zijn we ook altijd geweest!!! Hier komen een paar foto’s met jou, je lieve mannetje , lieve Femke, lieve Maaike en je broertje met familie.

WINTERFOTO:  +++++++ZOMERFOTO

Picture 8

Picture 9

FAMILIEFOTO’S:

Wat een koppel, wat een stel

Picture 10

En dan die twee engeltjes!!!!

Picture 11

 Wat een “scheetjes”!!!!!!!!!!

Picture 12

Lieve 50-jarige Nienke,

Dit is het stel, dat het “verhaaltje” voor jou bij elkaar geschreven heeft:

Marja en Sieger!!!

Goh, wat heb ik veel lieve gebruikt, maar dat ben je ook altijd voor ons geweest. Marja en ik wensen je nog een hele leuke, fijne verjaardag toe en geniet van alles!!! Wij denken aan jou!!!!

Picture 13

Ps, Marja roept nog, vergeet ook nog niet even die foto aan te halen , waar wij samen gearmd naar het strandlopen !! Voor mij een heel dierbaar moment!! Lieverd we houden van je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!