Nieuwe singles : Micheline & Er Wing

 

Doorgaan & Vivre/Laat me

 

Met de iconische liederen 'Doorgaan' en  'Vivre / Laat me' kondigen Micheline Van Hautem & Erwin van Ligten hun nieuwe theatertournee aan rond levenskunstenaar Ramses Shaffy. Hij schreef ontelbaar veel prachtige nummers en bracht deze op een totaal eigen wijze. Zijn songs komen uit het diepste van zijn ziel en hij gaf ze de meest persoonlijke invulling. Elk lied is een klein theaterstuk.

 

Je vindt de singles terug op de volgende muzieksites:

Doorgaan

Spotify

YouTubeVivre/Laat me

Spotify  Amazon   Google Play  iTunes 

Deezer  Tidal  Qobuz 

& YouTube

Theatertour Zing, vecht, huil, bid,...

Micheline Van Hautem en Erwin van Ligten brengen Ramses Shaffy weer tot leven met de mooiste songs zoals Laat me, We zullen doorgaan, Stil in Amsterdam, Pastorale, Sammy.... Ramses is ongetwijfeld één van de allergrootste Nederlandstalige liedjesmakers van de vorige eeuw. En zeker ook de meest eigenzinnige. Kom genieten van de even eigenzinnige interpretaties van Micheline en Erwin!

Voor de concertenlijst, klik hier

 

Blijf op de hoogte schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Click here for Chanson Surprise!

Boekingen theater: Impresariaat Koperen Kees • Platenfirma: Silvox Records

 

Neem contact op met Micheline

voor een interview, een concert bij u thuis of meer info over de single en de tournee.

 

 

 

Mijn verhaal: Micheline & Ramses 

Mijn vriend Willem & ik werden uitgenodigd door een gemeenschappelijke vriend van Ramses genaamd Darpan Van Kuik, die gaf een feestje in Scheveningen. We zijn Ramses gaan halen in het Sarphatihuis in Amsterdam en hij is meegereden tot aan de zee. Daar wachtte een tractor met aanhangwagen op de niet meer zo goed te been zijnde Ramses en omdat ik nogal zwanger was van Alexander mocht ik mee in de sofa op de remorque. Op weg naar de strandtent werd Ramses door de strandgangers herkend en toegejuict en hij groette ze warm terug, het leek wel de intrede van een koning. Toen ik hem zei ‘de mensen zullen misschien denken dat ik zwanger ben van jou’, antwoordde hij: ‘ik zou dat helemaal niet erg vinden als de mensen dat zouden denken’.

Micheline Van Hautem, zomer 2007

 

070825 micheline ramses 1

Micheline & Ramses Scheveningen zomer 2007